Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de düzenlenen 2023 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Baja Kupası'nın 3. ayağının seremonik startı verildi.

        Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü (DOSOD) tarafından "Baja Prusias"ı adı altında organize edilen yarışa katılan 44 sporcu, kent turu yaptıktan sonra Valilik Meydanı'na geldi.

        Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz ve DOSOD Başkanı İsmail Aydın'ın seremonik startı vermesiyle organizasyon başladı.

        İki etapta geçilecek "Baja Prusias"ın 70,65 kilometrelik Akçakocabey etabı yarın, 60,75 kilometre uzunluğundaki Konuralp Bey etabı ise 26 Kasım Pazar koşulacak.

        Vali Yardımcısı Yılmaz, gazetecilere, yarışlarda büyük bir heyecanın yaşanacağını belirterek, "Bu yarışın Düzce'mizin tanıtımına katkı sunmasını da bekliyoruz. Kazasız belasız tüm sporcular ve izleyiciler açısından keyifli bir yarış geçmesini bekliyoruz." dedi.

        DOSOD Başkanı Aydın ise organizasyonda 22 araçla 44 yarışmacının mücadele edeceğini aktararak, "2023 yılı Türkiye Baja Şampiyonası'nın 3. ayağı Düzce'de koşuluyor. Pazar günü de dereceye girenlere kupalarını törenle takdim edeceğiz, organizasyonu tamamlamış olacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa