Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek’te Ramazan pidesi vatandaşların tüketimine sunulmaya başlandı
        İslam alemin büyük coşku içerisinde beklediği mübarek 11 Ayin Sultanı olan Ramazan ayinin girmesi ile birlikte iftar sofralarında olmazsa olmazlar arsında yer alan Ramazan pidesi Devrekli vatandaşların tüketimine sunulmaya başlandı.
        İlçede ki pide fiyatlarının Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından belirlendiğini ifade eden unlu mamuller işletme sahibi Mehmet Erdem, "Geçen yıla göre tüm giderlerde maliyetler inanılmaz derecede yükseldi bunun farkındayız ancak, bizler işletmeci olarak 350 yerine gram yerine vatandaşlarımıza pideyi 360 gramdan satmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
        İlçede bu sene 350 gram sade pide 35 liradan satılırken, yine aynı gramajda ki yumurtalı pide ise 40 liradan vatandaşların tüketimine sunulmaya başlandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
        Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa