Vali Hacıbektaşoğlu başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldi.
Valilikte gerçekleştirilen geniş kapsamlı güvenlik toplantısında, Zonguldak genelindeki asayiş olayları ve suç oranları detaylıca incelendi. Emniyet ve Jandarma birimlerinin koordinasyon içinde yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, mevcut güvenlik tedbirlerinin sahadaki yansımaları ele alındı.
Toplantıda ayrıca suç ve suçlularla mücadelede kararlılık mesajı verilirken, önümüzdeki dönemde kamu düzeninin korunmasına yönelik yapılacak planlı uygulamalar ve ek tedbirler kararlaştırıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşın huzuru için kurumlar arası iş birliğinin en üst seviyede devam edeceğini vurguladı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Zonguldak
Nöbetçi Eczaneler