Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK’ta fırtınanın sona ermesiyle denize açılan balıkçıların ağları hamsiyle doldu. Tezgahlarda 200 lira olan hamsinin fiyatı 150 liraya düştü.

        Kar yağışı ve denizlerde fırtınanın etkili olduğu kentte, havanın düzelmesiyle birlikte balıkçılar tekrar denize açıldı. Balıkçıların ağları hamsiyle dolunca, 200 liradan satılan hamsinin tezgahlarda kilosu 150 liraya kadar düştü. Kar suyuyla birlikte irileşen ve yağlanan hamsiye, vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

        Hamsi fiyatının yeniden artacağını düşündüğünü söyleyen balıkçı Oktay Ertürk, “Şu an fiyatı 150 lira. Ancak ileriki günlerde aynı kalmayacak. Şu an 150 liradan satılan hamsi, önümüzdeki günlerde 200 liraya kadar çıkar. Biz karda fırtınada hep buradaydık. Vatandaşları balıksız bırakmadık” dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
        Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa