Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKÇAKOCA’DADA HORTUM OLUŞTU

        Düzce'nin Akçakoca ilçesi açıklarında başlayan hortum, yakın ilçeler Alaplı ve Ereğli’ye kadar devam edip, gözden kayboldu. Hortumu gören vatandaşlar görüntülemek için sahile akın etti. İlçelerin farklı noktalarından görülen hortumu bazı vatandaşlar sahile gelerek cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yaklaşık 10 dakika süren hortum daha sonra etkisini kaybetti.

        ŞİVELİ YORUMU GÜLÜMSETTİ

        O anları cep telefonu ile yüksekte bulunan Kestaneci Mahallesi’nden görüntüleyen Bülent Taşdibek’in sosyal medya paylaşımında “Alaplı’yı bile geçiyor, bu tarafa doğru geliyor. Kaçın, kaçın anacığım hortum geliyor. Eyvah eyvah. Allah Allah. Burası Karadeniz Ereğli. Denizde birini yakalarsa kaydı kulaklarına, haberiniz olsun. Biz dağlardayız, bize zor ulaşır. Hortumun yanında tekneler var. Geliyor hala daha” ifadeleri izleyenleri gülümsetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa