Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Zeynep'in film gibi hikayesi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında, bugün 15 yaşında Veysel isimli kişiyle evlenen ve hayatı zehir olan bir kadının hikayesi konuşuldu. Stüdyoya gelen Zeynep, anlattıklarıyla izleyenleri şoke etti.

        “ESKİ KARISI UYARMIŞTI, AFFETMEMELİYDİM”


        DİDEM ARSLAN YILMAZ’DAN YARDIM İSTEDİ

        Zeynep, kocasını iki kez çaresiz kaldığı için affettiğini söyledi. Veysel’in kendisini defalarca kaçırdığını, evlenmeye zorladığını, elini kolunu bağladığını, taciz edip şiddet uyguladığını ifade etti.

        “BENİ DEĞİL, EVİMİ İSTİYOR”


        EVİNE GİZLİ KAMERA KOYMUŞ

        Yayının ilerleyen dakikalarında Veysel hakkında kan donduran iddialar ortaya atıldı. Zeynep, Veysel’in Facebook üzerinden genç kızlara uygunsuz görüntüler gönderdiğini iddia etti. Herkes, Veysel’den bu suçlamalara bir cevap gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İşçi servisinin devrildiği kazada can pazarı: 16 yaralı

        Aydın-Denizli Karayolu'nda buzlanma sebebiyle işçileri taşıyan minibüsün devrilmesiyle adeta can pazarı yaşanırken, yol kenarına savrulan işçilere ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa