Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın merkeze bağlı Türkmenaraplı köyünde su kuyusuna düşen inek, iş makinesi desteğiyle kurtarıldı.

        Köyde besicilik yapan 46 yaşındaki Mustafa Özer'in meraya çıkardığı ineklerinden biri, daha önceden açılmış ve üzeri tahtayla kapatılmış yaklaşık 4 metre derinliğindeki kuyuya düştü.

        Hayvanı kendi imkanlarıyla çıkaramayan Özer, İl Özel İdaresi ekiplerinden yardım istedi.

        Bölgeye yönlendirilen ekipler, iş makinesi yardımıyla ineği bulunduğu yerden çıkararak sahibine teslim etti.

        Özer, ineğinin sağlıklı şekilde kurtarıldığı için sevindiğini belirterek, yetkililere ve ekiplere teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
        Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa