Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

        Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

        Özel insanlar konusunda ülkede son derece ciddi aşamalar kaydedildiğini aktaran Özkan, "Aslında engelli yok, engel koyan bizler varız. Binasına, sokağına, aracına, yoluna, engeller oluşturan bizler varız. Yeri geldiğinde kentlerimizde, sokaklarımızda, yeri geldiğinde köylerimizde eksikliklerimizle her ne kadar iyi niyetimiz olsa da özel insanlarımızın önüne engeller koyan bizler varız. Bu engelleri kaldırmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak üzere çalışma yapmakta hepimizin ödevi, hepimizin görevi." dedi.

        Konuşmanın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumlarda kalan engelliler, tango, tiyatro ve folklor gösterisi sundu. Etkinlik, Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa