Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Yoldan çıkıp kara saplandı! Korku dolu anlar! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Giresun’u Sivas'a bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi’nde etkili olan kar ve tipi sürücülere zor anlar yaşattı.

        DHA'nın haberine göre yoğun tipi nedeniyle kara gömülüp, yolda kalan otomobil, ekiplerin iş makineleri eşliğinde çalışmasıyla kurtarıldı.

        Giresun'un, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinin yanı sıra Sivas'a bağlanan deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yüksekteki Eğribel Geçidi, etkili karla beyaza büründü.

        Giresun-Sivas kara yolunda etkili olan tipi nedeniyle görüş açısı kaybolan çok sayıda araç sürücüsü yolda kaldı. Zorlu hava koşulları sürücülere zor anlar yaşatırken, yoldan çıkarak kara saplanan ve mahsur kalan araçlara Karayolları ekipleri müdahale etti.

        Etkili olan tipi nedeniyle kara gömülüp, yolda kalan bir otomobil, ekiplerin iş makineleri ve kürekler eşliğindeki yoğun çalışmasıyla kurtarıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Atlas cinayetinde yeni görüntüler

        İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada öldürülen 17 yaşındaki Atlas Çağlayan cinayetiyle ilgili soruşturma derinleştirildi. Yapılan çalışmalarda olaya ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkt

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa