NİLÜFER SİTESİ SAKİNLERİ İFTARDA BULUŞTU
NİLÜFER SİTESİ SAKİNLERİ İFTARDA BULUŞTU
- 120 KİŞİ SİTE BAHÇESİNDE İFTAR AÇTI, HERKES KENDİ PARASINI ÖDEDİ
CEM KAAN TOKA
BİLECİK (İHA) - Bilecik Nilüfer sitesi sakinleri toplu iftar yemeği verdi.
Site bahçesine kurulan iftar sofrasına yaklaşık 120 kişi katılırken, iftarı farklı kılan nokta ise, herkesin kendi parasını ödemesi oldu. Kişiliği ile sitenin sevinen abisi haline gelen Kemal Cici, burada yapılan iftarın amacının site sakinlerinin birbirleri ile tanışması, kaynaşması olduğu belirtildi.
İftar yemeğinden sonrası site sakinleri yemeğin hoş bir ortam içerisinde geçtiğinin ve bu organizasyonun ikincisini yaparak geleneksel hale getirdiklerini ifade ettiler.
(CKT-MET-Y)
15.07.2015 15:39:32 TSI
NNNN
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bilecik
Nöbetçi Eczaneler