Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Bağımsız genç sanatçıları, ünlü koleksiyonerler, galeriler ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project, Maçka KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenen özel bir açılışla sanatseverlerle buluştu

Bu yıl 26 – 30 Nisan tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak olan Mamut Art Project’in özel daveti iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunarken; koleksiyonerler, galeri yöneticileri ve küratörler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project açılışı sanat ve iş dünyasının katılımıyla gerçekleşti. Açılışa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök, Yönetim Kurulu Üyesi Raif Ali Dinçkök ve eşi Esra Tümen Dinçkök, Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu ve eşi Cenk Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Dinçkök Çiftçi, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü katıldı.

Geceye katılanlar arasında ayrıca; Celal-Şebnem Çapa, Feryal Gülman, İzzet-Moris Antebi, Melis &Ali Gürsoy, Sernur Çiftçi, Nevbahar Koç, Sitare Kalyoncuoğlu, Hande Ataizi ve Enin Altan Düzyatan gibi tanınan isimler yer aldı.