Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beko Basketbol Liginde son hafta oynanan karşılaşmalardan üç İzmir ekibi de galibiyetle ayrıldı. Pınar Karşıyaka evinde ligin güçlü takımlarından Erdemirspor’u yabancı oyuncuların 64 sayı kaydettiği maçta devirerek Play-Off yolunda avantajlı duruma geçti. Bornova Belediyesi de deplasmanda ligin iyi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor’u yenerek Play-Off yolunda önemli bir adım attı. Bu galibiyet onlara Antalya ekibi ile olabilecek eşitlikte avantaj sağlayacak. Aliağa Petkimspor ise yine deplasmanda ligin güçlü kadroya sahip, fakat bir türlü istedikleri sonuçları alamayan Mersin Büyükşehir Belediyesi önünde sahadan galibiyetle ayrılarak, kendileri açısından çok önemli bir galibiyete imza attı.

        Bu maçta Mersin ekibinin başında ilk kez sahaya çıkan Mete Babaoğlu eski takımına karşı yenilgiden kurtulamadı. Bu hafta sonu Adana’da yapılan Teknosa Türkiye Kupası karşılaşmalarında ise Babaoğlu’nun ekibi Mersin Büyükşehir Belediyesi önce Pınar Karşıyaka sonra Bornova Belediyesi’ni eleyerek finale yükselmeyi başardı. Ancak finalde zorladığı Fenerbahçe, Ülker’i yenemeyerek kupayı kaybetti.

        Rakocevic-Ergin Ataman

        Efes Pilsen’in başı dertte. Geçen sene Euroleague‘de sayı kralı olan, büyük para ve ümitlerle transfer edilen Rakocevic ile Coach Ergin Ataman arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Son Euroleage maçı olan Maccabi Tel Aviv karşılaşmasında bu iyice su üstüne çıktı.

        Ataman ile oyuncusu maç içinde sert bir tartışma yaşadılar. Bir antrenör için en zor durumlardan biridir, iyi oyuncularından biriyle ters düşmek. Kadro dışı bıraksanız bir türlü oynatsanız bir türlü.

        Ergin Ataman ve Efes Pilsen yönetimi tercihini oynatmak yönünden kullandı. Ancak Beko Basketbol Liginin en zorlu takımlarından biri olan Fenerbahçe, Ülker ile oynadıkları maçta Rakocevic’ten verim alamadı ve maçı kaybetti. Bakalım bu krizi nasıl atlatabilecekler.

        Eski basketbolcular buluştu

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar