Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Muharrem Usta’yı değiştirme kararı alan Trabzonspor’da, yapılması gereken bir başka iş daha var... Ahmet Ağaoğlu başkan seçilir seçilmez, Rıza Çalımbay’a teşekkür edip yollar ayrılmalı. Maça bakıyorum da Trabzon’un ne oynadığını aklım almıyor. Çalımbay, yarışmacı takımın hocası asla değil. Trabzonspor’un hocası ise hiç değil, bu kadar net söylüyorum.

        Şimdiden Ahmet Ağoğlu’na ‘Allah kolaylık versin’ diyerek başlıyorum. Önce Trabzon’u kucaklayan, işi bilen sağlam bir yönetim kurulu oluşturmalı. Bu ‘onun adamıdır, şu bunun adamıdır’ derse, kesin söylüyorum duvara toslar. Aman dikkat!.. Ağaoğlu’nun tabii ki çok işi var. Önce para bulması ve personelin maaşlarının zamanında ödenmesi gibi... Takım içindeki lakayıtlığın nedenlerini araştırıp neşteri de vurmalı. Zor mu Ağaoğlu’un işi, tabii ki zor. Ama Ağaoğlu, şehri kucaklayan bir yönetim oluşturabilirse her şey yoluna girer. Aksi halde Trabzonpor’a geçmiş olsun!

        Rıza Hoca’dan bahsetmişken, yine yaptığı yapacağını. En iyi oyuncusunu, yani Okay’ı gereksiz yere stopere çekti. O da bir hata yaptı ve maç 2-0 oldu. Rıza Hoca, sana şimdiden ‘güle güle’ diyorum. Bir de hep övdüğüm Burak Yılmaz’a bu kez bir çift lafımız olsun. 21’de Yusuf’un düşürülmesiyle kazanılan frikik atışını ‘ya Yusuf ya da Sosa kullanır’ diye beklerken, Burak’ın atmasını anlamsız buldum. Burak’ın gol krallığına gitmesini anlıyorum ama frikik kullanmasını anlamıyorum! Nokta.

        Pereira’ya da artık birileri bir şeyler desin... Kaçtır meslektaşlarının ayağına direkt tekme atıyor. Dün Selçuk İnan’ın da bileğine öyle bastı ki; inanın benim içim cız etti. Fırat Aydınus’un Pereria’yı kesinlikle oyundan atması gerekiyordu. Sonuç olarak Çalımbay, Tudor’un Galatasaray’ını 2-1 yenmişti ama Fatih Terim’in Galatasaray’ına yenilmesi sanırım iki hoca arasındaki farkı gösteriyor. Maçın tek güzel hareketi vardı; o da Kucka’nın orta sahadan attığı tarihi gol.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar