Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

ESKİDEN yaz geldi mi, paparazziler güney sahillerine iner mayosunu- bikinisini giymiş denize giren ünlüleri görüntüleyebilmek için uğraşırlardı. Hâlâ aynı uğraş söz konusu. Bu kural değişmiş değil. Ve olması da gerekiyor. Buna karşı çıkan ünlü isimler var. En son Sezen Aksu kendisini denizde görüntüleyen paparazziye dava açtı ve kazandı.

Tabii bu bir tercih meselesi. Ama günümüzde birçok kişi de “Paparazziye ne gerek var” diyerek kendi mayolu-bikinili fotoğraflarını Instagram’da paylaşıyor. Hülya Avşar mesela. Cesurca en seksi, en güzel hallerini kendi hesabında paylaşıyor. Her gün verdiği kilolar hakkında bilgi veriyor. Demet Akalın da öyle. Tabii bu fotoğraflara birçok kişi “Bak görüyor musun, ne gerek var paparazziye kendileri koyuyorlar” diyor. Tamam koysunlar hiçbir sakıncası yok. Hatta pek güzel ama paparazzi fotoğraflarının yerini asla tutmaz. Paparazzinin çektiği fotoğraf hem doğal, hem samimi, hem gerçek hem de daha geniş yer alıyor. Geçmişe dönüp bakarsak da harika paparazzilik fotoğraflar vardır. Mesela Sibel Can’ın balkonda çıplak yakalanması. Bülent Ersoy’un denizden çıkan hali. Ajda Pekkan’ın yakalanması. Dünyada da böyle örnekler var. Naomi Watts’ın, Lady Gaga’nın balkonda yakalanması gibi. O yüzden kimisine göre çok gereksiz olan paparazzi gayet de gerekli. Bu sene de harika kareler yakalandı. Bence de daha yaz bitmedi. Daha güzel görüntüler göreceğiz önümüzdeki günlerde.

Ün, şöhret, para üçlüsü

İNTIHAR teşebbüsünün bile yakışmadığı adam Robin Williams intihar ediyor. Şaka değil, gerçek. Ne tuhaftır ki, son yıllarda herkesin istediği “Ün, şöhret, para” üçlüsü de kendisinde var. Ama o intihar ediyor. Sanki ailemizden, sanki bizden biri. O yüzden intihar ona hiç yakışmıyor. Gariptir hayat koca bir yalan. Ve tek gerçek, bir gün herkesin hayatının son bulacağı.

Seçimin ardından

- En sevdiğim twit: “Tatilciler dönmedi, mangalcılar döndü bence” Yavuz Seçkin’in.

- En sıkıldığım söz: Boşuna dırdırlanmayın. Kalkıp gelip oy kullansaydınız.

- En sık duyduğumuz kelime: Kardeşlerim.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar