Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Ajda Pekkan evinde düşüp kalça kemiğini kırdığı günden bu yana evinde dinleniyor.

Süperstarımızı yeniden sahnede görmek için can atıyorum. 2022'ye veda ettiğimiz 2023'e selam çaktığımız gece de Kıbrıs'ta sahneye çıkacak Ajda Pekkan.

Mesela; ne giyecek?

Sahnede nasıl duracak?

Dans edecek mi?

Yine eskisi gibi hareketli olacak mı?..

Derken önceki gün telefonda konuştuk. Akşam da Kültür Bakanlığı'nın ödül töreninde sahneye çıktı.

Sabah konuşurken sesi nasıl güzel geliyordu. Muhteşem enerjisi neredeyse telefon ahizesinden fışkıracak gibiydi. Kendisini çok iyi tanıdığım için enerjisini biliyorum. Yerinde duramayan, sürekli hareket halinde olan bir kişinin iki ay oturmasını anlamanız imkansız. Ajda Pekkan, iki aydır oturduğu ve sürekli tedavileri sürdüğü için yorgun olduğunu söyledi elbet ama sesi çok iyi geliyordu.

Enerjisini hemen hissettirdi. Ajda Pekkan, "Yılbaşı gecesi sahnedeyim. İnşallah sonrasında devam edeceğim" dedi. Geçen gün yılbaşı gecesi için prova bile yapmış.

Bravo. Yaşına ve geçirdiği yıllara resmen meydan okuyor maşallah.

Bizim Ajda Pekkan'ı pamuklara sarmamız gerek. Başka bir Ajda Pekkan yok. Gelmeyecek de...

Düşünsenize bunca zorluğa, bunca sıkıntıya, bunca yaşanan olaylara, kaç jenerasyon geçmiş Ajda Pekkan hala zirvede.

Bu yüzden bile övgüyü hak ediyor. Arkadaş kolay mı, bu sektörde bunca zaman geçirmek. Ve hala kendinden söz ettirmek. Sesi, yorumu, sahnedeki enerjisi, kıyafetleri, tarzı bir başka. Yılbaşı gecesi için de güzel sürprizler yapacak belli ki...

O gece orada izleyeceklere tavsiyem. Bol bol tadını çıkartın. Çünkü çok özel biriyle yeni seneyi karşılayacaksınız. Özel diyorum çünkü öyle. Bir kere tüm zorluklara göğüs germiş, her dönem zirvede olmayı başarmış, akıllı ve çalışkan bir kadın Ajda Pekkan. Bu bile onu ayakta alkışlamak için en büyük etken.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar