Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Cuma günü muhteşem bir düğüne katıldım. Ama ondan önce Aslı Enver'in sürpriz evliliğinden bahsetmek istiyorum.

Aslı Enver, sevgilisi Berk Gökbudak ile sessiz sedasız, aile arasında sade bir tören ile evlenmiş.

Yani "Her genç kızın rüyası" tadında olmayan evliliklerden olmuş ancak bu tam da Aslı Enver'e uygun bir evlilik. Yani sessiz, sakin. Ben duyduğum an hiç şaşırmadım.

Aslı Enver tarzı evlilik sonrasında çok mutlu olsunlar diyorum. Çünkü evlilik sonrası söyleyecek söz ancak budur. Başka bir söz söylenmez. Fakat hayranları benim gibi düşünmüyor olacak ki, şok olup eski defterleri açmışlar.

Gelin ve damadın yayınlanan fotoğraflarının altına ve yine Aslı Enver'in sosyal medyadaki fotoğraflarına "Murat Boz üzülmüştür", "Murat'ın hiç yüzü güler mi?", "Murat Boz ile barışacak diye bekliyordum", "Ben şok, Murat şok", "Ah be Murat Boz'a yazık oldu", gibi mesajlar yazmışlar.

İyi de ne gerek var Allah aşkına ne gerek var!!! Kız evlenmiş, yeni bir mutluluğu var. Mutluluk dilemekten başka bir yoruma ne gerek var.

Yeni evlenen bir kadına ya da adama, eski sevgilisinden bahsetmek, onun adına konuşmak, onun adına yorum yapmak, doğru mudur? Sizin başınıza gelse bu durum hoşunuza gider mi? Gerçekten gider mi? Önce kendinize bunu sorun.

Bakın bazı dengeler vardır. Bu dengeleri korumak gerek hanımlar-beyler. Eski sevgiliden bahsetmek ayıptır. Sadece Aslı Enver için değil. Ünlüsü, ünsüzü herkes için yapılıyor bu tarz yorumlar. Ama gerek yok. Yapmayın-etmeyin.

Bir yorum yaparken, bir söz söylerken önce "Bana yapılsa, bana söylense ne düşünürüm" diye kendinize bir sorun öyle yapın yorumlarınız. Naçizane tavsiye.

Aslı Enver sana mutluluklar..

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar