Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Evet beklenen ilk hamle dünyaca ünlü model Gigi Hadid'den geldi ve Elon Musk'ın satın almasının ardından Twitter'ı bıraktığını duyurdu ve hesabını sildi.

Geçen hafta Elon Musk, "Mavi Tik" yani onaylanmış, doğrulanmış hesaplardan 8 dolar ücret alınacağı duyurmuş ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Ki o günden bu yana çevremde çoğu "Mavi Tik"li ve ben dahil hepimiz "E kapatırım daha iyi" diyoruz. Gigi söylenmedi çat diye kapattı. Hem de, "Uzun zamandır ama özellikle de yeni yönetimiyle Twitter, git gide daha fazla nefret ve bağnazlığın çöplüğü haline geliyor. İçinde bulunmak istediğim bir yer değil. Buranın ne herkes için güvenli bir yer olduğunu ne de zarardan çok fayda sağlayacak bir sosyal platform olduğunu söyleyebilirim" diyerek.

Yani hiç konuyu uzatmadı. "Kapatırım, kapatacağım" demeden çat diye kapattı ve gitti.

Bizim ülkemizden de, ilk Demet Akalın sesini yükseltti ve "Kapatırım" dedi. Şimdi de Yıldız Tilbe "Kapatırım" diyenler arasında. Fakat henüz bir Gigi Hadid, hareketi gelmedi.

Yurt dışından Gigi sonrası birkaç hamle daha gelirse herkes Twitter'ı kapatır benden söylemesi.

Bu arada para almasından ziyade Elon Musk'ın sevimsizliği de buna çanak tutuyor gibi. Sanki, çok saygın biri olması beklenen Elon Musk bir tuhaflaştı. Ya da bana mı öyle geliyor.

Mesela Twitter'ı satın alınca ilk iş olarak bir dönem birlikte olduğu sevgilisi Amber Heard'ün hesabını silmesi ardından da, ücret alacağını açıklaması falan. Hatta daha önce Elon Musk'ı engellediyseniz bir anda karşınıza çıkabilir. Çünkü kendisinin engelini kaldırıyor falan.

Yahu sen bu platformu almış olabilirsin, ama insanların özel düşüncelerine neden müdahale ediyorsun? Olacak iş mi?

Ki daha önce yaptığı açıklamalar, hareketler, paylaşımlar da hiç normal değil. Günden güne şaşırtmıyor değil. Bazı hareketleri tam ergen haller. E bu son yaptıkları tamamen ergen tutumları.

Yani ergenliğini tamamlayamamış büyük bir çocuk gibi.

Yakında Twitter hafızalarda hoş bir seda olarak kalacak gibi görünüyor Elon Musk'ın sayesinde...

Başarısız birinin parasını nasıl harcadığının en büyük göstergesi olarak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar