Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Millet artık delirdi. Tutabilene aşk olsun!!!

Birileri sahneye bir şeyler atmaya doyamadı. Neden yaptıkları belli değil. Bu tipler sanırım sahnedeki sanatçıya bir şey atınca rahatlıyor. Ya da başı göğe ediyor. Belki de, eşlerine, dostlarına "Ben sahneye bilmem ne attım" diye hava atıyor. Böyle bir sapıklık türedi son yıllarda.

Eğer gerçekten bunu hava atmak, dikkat çekmek için yapıyorlarsa peh!!! Reziller gerçekten.

Ve bence gerçekten ruh hastası bu tipler. Her şey beklenir bunlardan.

Yahu insan eğlenmeye gittiği, dans edeceği, iki saat kafa dağıtacağı yerde neden bunu yapar?

Bakın en son Zeynep Bastık'ın başına gelmiş Mersin Tarsus sahnesinde. İlk önce gözüne lazer tutulmuş, sonra da sahneye su şişesi fırlatılmış. Tövbe estağfurullah.

Zeynep de konseri erken bitirmek zorunda kalmış. Sonra da, sosyal medya hesabından; "Dün akşamki konserimiz harika başlayıp belli bir yere kadar harika devam etti. Fakat daha sonra, ikazlarıma rağmen seyircilerin arasında suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp yine suratımı sıyıran ve ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum, sahneye atılan şu şişesiyle devam etti. Ve açıkçası yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son üç şarkı kala bitirmek zorunda kaldım" demiş.

E haklı!!! Yine de devam etmiş aslında. Ya da etmeye çalışmış. İlk başta inse haklı. Kim ne diyebilir. Bu ne taşkınlık. Bu ne saygısızlık.

Kimse bu tiplerin, terbiyesizliğini çekmek zorunda değil. Zeynep Bastık'ın oradaki tek terdi kendisini izlemeye gelenleri eğlendirmek. Ki bu tipler gerçekten eğlenmek isteyenlerin de hakkına tecavüz ediyor. Şimdi gerçekten Zeynep'i izleyenlere saygısızlık yapmış olmadı mı, su şişesini atan terbiyesiz. Bir kişi, yüzlerce kişinin hakkına gasp ediyor.

Hatırlayın Bursa'da da Ece Seçkin'e cep telefonu fırlatmışlardı. Ve Ece yaralanmıştı. Gerçekten artık psikolojik bir sorun bu. Ve çığ gibi büyüyor.

Bu terbiyesizlikleri yapanları illa ki, eşleri dostları biliyordur. Bence bunları bildirmeleri gerekiyor. Gereken cezalar verilmeli. Ki bir daha yapılmasın.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar