Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

-Gençlere taş çıkartır sahne performansı ile.

-Kıyafetleri ile.

-Dansları ile...

Sahneden sahneye koşması ile adından bu sene çok fazla söz ettiren Ajda Pekkan'a resmen nazar değdi.. Evinde düşüp kalça kemiğini kıran ve zorlu bir ameliyat geçiren Ajda Pekkan, 45 gün sahnelerden uzak kalacak.

Haliyle haberi duyar duymaz perişan olduk. Ve hepimizin ağzından "Kadına nazar değdi" cümlesi çıktı.

Bu tarz olayları nazar olayına bağlamaya alışık bünye direkt "Nazardır o nazar" dedi. Kimse dikkatsizlik, talihsizlik kelimelerini kullanmadı.

Mesela Madonna'nın başına böyle bir şey gelse "Nazar bu nazar" demeyiz elbet. Çünkü Madonna bizim memlekette yaşamıyor. Ve kimse onu kıskanmaz. Çünkü o Madonna ve Amerika'da yaşıyor. Ama Türkiye'de yaşıyor ve göze batıyorsan, biraz farklı ve dikkat çekiyorsan "Nazar"a gelmemek gibi bir ihtimalin yok. O yüzden Ajda Pekkan'ın başına gelen de kesinlikle kem gözdür.

Sözlüklerde "Nazar" kelimesi için; "Bir şeye özenme, imrenme veya kıskançlıkla bakan kimsenin bakışlarıyla zarar verecek şekilde onu etkilemesi" diye geçiyor.

Bu cümleyi okurken bile, insanın içi ürperiyor. Aman arkadaşlar; lütfen bakışlarınızı kontrol ediniz. Güzel gözlerle bakmaya çalışınız.

Aman diyeyim!!!

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar