Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Kalben'i izlerken oradaki, seyirci gibi "Ne oluyor?", "Bir şey mi oldu da haberim yok?", "Ah elbise yerinde duramayacak böyle giderse" diye mırıldandım.

Kalben seven ve hatta şarkılarının fanı olan biri olarak gerçekten anlamaya çalıştım. Ama sonra, "Yahu kim normal kaldı ki, artık Kalben kalsın" dedim. Çünkü gerçekten Kalben sahneye çıktığı için böyle görüyoruz. Ünlü olduğu için ondan bahsediyoruz. Ya ünlü olmayanlar veya ünlü olmaya çalışanlara ne demeli? Onlar her gün TikTok'ta abukluk üstüne abukluk yapıyor hatta kendilerinden söz ettirmek için yapmadıklarını bırakmıyor. Varsın Kalben yapsın çok mu?

Yok "Bir şey kullanıyor", yok "Bir şey mi aldı", yok "Ne yapmaya çalışıyor", yok "Seyircisine saygısızlık yapıyor"lara haminne gibi başlamayın lütfen. Keza çok saçma oluyor. Çünkü bu söylenen insanların çoğu sosyal medyada kendilerinden söz ettirmek için takla atan bir kesim.

Fakat kıyafeti kim yaptıysa helal olsun. O kadar tepinmeye, zıplamaya gram oynamadı. Kalben modacısı kimse onu sakın bırakmasın. O kadar başarılı olmuş anlayacağınız.

Bu arada Kalben'in konser videolarını izlerken bir söyleşisine denk geldim. Marka davasını kazanmasından sonra yapılan söyleşinin bir yerinde, "Artık insanların sürekli paraya, kariyere, güce dayalı falan bir sistemin içinde var olduğu ve bunun dışında kalan dünya güzeli insanların ezilip yok edildiği, bir sistemin ortadan kaldırıp birlikte var olduğumuz bir sistem var etmemiz gerekiyor. Çünkü çok kötü bir yere sardı bu ve bizi mutlu etmiyor belli ki ölüyoruz. Ölmememiz için dilerim çok tatlı günler gelsin" diyor.

Şahsen ben uzun röportajının son cümlesini çok sevdim ve hatta bayıldım. Kalben'in bu hoplamalı, zıplamalı görüntüleri benim kaçırdığım bir röportajına denk gelmemi sağladı. Eğer size de böyle yararlı olduysa ne mutlu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar