Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

-Yok yüzüğü verdi, vermedi.

-York yüzük kalsın, annemin taktığı takıları geri versin.

-Yok takılar Hadise'de kalacak.

-Yok Murda'ya sarıldı. Nasıl sarılır?

-Yok çok açık giyindi, nasıl giyinir.

-Yok öyle...

-Yok böyle...

-Yok şöyle...

Diye diye memleket meselesi haline geldi "Hadise" olayı. Ne "Hadise"ymiş arkadaş. Bitmedi, bitemedi, bitecek gibi de gözükmüyor. Önceki gün Trabzon'a gittim ara ara, "Yazık bu kıza" cümleleri duymayayım mı? Ben de mi bu tuhaflık var, yoksa ben olayları yanlış mı okuyorum. Anlamak mümkün değil..

Mesela Hadise'nin Kaan Yıldırım ile olan ilişkisi de sakız gibi uzadı, Mehmet Dinçerler ile olan evliliği de. Krizleri öyle güzel kendisine çeviriyor ki, Hadise gerçekten bravo bizi bile auta çıkartıyor. Bir dönem, "Bak gördün mü Hadise'nin ettiklerine" cümlesinden şimdi, "Yazık Hadise'ye çok üzülüyorum. Kaan Yıldırım, elinden tutup çıkmadı. Ama Pınar Deniz'in ilk gün elinden tuttu çıktı. Mehmet Dinçerler de ne kötü adammış. Altınları isteyip duruyor. Kıza bir huzur vermediler" gibi konuşmalara şahit oluyorum. Ve her seferinde "Vay be" derken buluyorum kendimi.

Hayır gerçekten geçmişi çok çabuk unutan balık hafızalı bir halkımız var. Ben de unutmak istiyorum. Tamam unutayım diyorum ama şöyle oturup bi düşündüğüm de, Hadise'nin olayları çok güzel yönettiğini fark ediyorum. Sahnede yüzük fırlatmalar, gözyaşları dökmeler. Daha düne kadar, "Benim asla ağzımdan 'Sevgilim' kelimesini duyamayacaksınız. Benim asla birinin elini tutup karşınıza çıktığımı göremeyecekseniz" diyen Hadise şimdi sahnede özel hayatıyla ilgili şov üstüne şov yapıyor. Ve benim aklım asla buna basmıyor. Beyin hücrelerim yanıyor ve bir kez daha kendime, "Magazin dünyasında daha neler göreceğiz acaba" dedirtiyor.

Yani diyeceğim bu "Hadise" olayı bitmez. Bitmeyecek. Dur bakalım bundan sonra neler yaşanacak!!!

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar