Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Önceki gün konumuz klasik, yüz yıllardır konuşulan, "Arkadaştan sevgili olur mu?" mevzusuydu.

Aynı gün, Birce Akalay, birlikte tatile çıktığı "Dostum" dediği İbrahim Çelikkol hakkında, "İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Yani üzülüyorum böyle şeyler çıktığı zaman. Bir kadın ile bir erkek arkadaş olamaz mı? Acaba bu, niye bu kadar anormal?" dedi.

Ve yine aynı gün, ünlü İngiliz şarkıcı Adele, daha önce arkadaş olduğu şimdi ise sevgilisi olan spor menajeri Rick Paul için, "Daha önce hiç böyle aşık olmamıştım. Ona deliler gibi aşığım" dedi.

Bir ay önce benim de tanıdığım bir erkek arkadaşım çocukluğundan bu yana en yakın arkadaşı olan kız arkadaşı ile evlendi.

Mesela Arda Turan ve Aslıhan Turan.

Hatırlayın inanılmaz yakın arkadaşlardı. Hatta birbirlerinin sevgililerini biliyor, birlikte takılıyordu. Ama sonra ne oldu? Evlendiler ve şimdi iki çocukları var. Ve çok mutlular.

Daha sayamayacağım kadar çok örnek var aslında. Neden olmasın!!!

Çünkü birbirlerini anlıyor ve çok iyi tanıyorlar.

Çünkü birbirlerinin nasıl mutlu olacağını da çok iyi biliyorlar.

Çünkü birbirlerinin neyi sevip, sevmediğin de çok iyi biliyorlar.

Çünkü insanlar mutsuzluktan ve yalnızlıktan ölürken onlar başkasının mutsuzluğuna ortak olmayıp kendi hayatları için karar veriyorlar.

Eğer başıma bir şey gelmeyecekse Birce Akalay aylar sonra, "Ben İbrahim'e aşık oldum birlikte çok mutluyuz" dersen asla kınamam, şaşırmam ve "Mutlu olsunlar" derim.

Neden olmasın arkadaş!!!

Millet gerçekten mutsuzluktan ve yalnızlıktan ölüyor farkında mısınız? Kalıplara sokulmuş arkadaşlıklar, ilişkiler ve evlilikler var. Çoğu insan aynı evin içinde yalnızlık ve mutsuzluk çekiyor.

Bırakın insanlar mutlu olsun. İlla ki, bazı şeyleri bir kalıba sokmaya gerçekten ne gerek var. Kim kiminle mutlu oluyorsa olsun.

Kime ne!!!

Sana ne!!!

Size ne!!!

Bize ne!!!

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar