Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Tolga Akış ve Zeynep Bastık bir sene önce evlendi şimdi de, boşanıyor.

Zeynep Bastık; "Tolga benim için bir sevgili ve eşten daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararını çok dramatize etmedik. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor sadece şekil değiştiriyoruz" dedi.

Tolga'da; "Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var. Zeynep sevgilim ya da eşim değil, ailem" dedi.

Son yıllarda fazlasıyla kavga, gürültü, hır-gür gördü, şahit oldu ki bu memleket insanının bünyesi böyle güzel bitişlere alışık değil. Bu sebeptendir ki, kaynıyor ortalık.

"Kesin ihanet vardır", "Yok yok mümkün değil birisi mutlaka diğerini aldatmıştır", "Böyle ayrılık mı olur?", "Yakında kokusu çıkar" diye uzayıp giden konuşmalar yapıyor.

E haklı tabii insanımız!!! Bünyeleri kabul etmiyor.

Çünkü bir ayrılıkta, boşanmada kavga yoksa kesin bir şey vardır mantığı işliyor. E haliyle olay seven ve hatta çıkması için uğraşan bir neslin çocuklarıyız biz. Amma velakin yeni nesil pek olay sevmiyor ahali.

Hır-gür hiç haz etmiyor

Hatta neyse o bam bam bam.... Olduğu gibi... Olmuyorsa zorlamıyor... Oluyorsa hiç kasamdan "Hadi yaşayalım" diyor. O an, anı yaşamak, bitmişse de zaman kaybetmek istemiyor.

Öyle eskisi gibi düşünmeler, tartmalar, biçmeler, düşünmeler yok. Tüm bunlar gereksiz geliyor.

Zeynep ve Tolga'nın böyle güzel ayrılmasına, birbirlerine şahane sözler söylemesine alışmak gerek. Çünkü zaten bunu yaşayan çok insan var ve daha da şahit olacağız.

Evlilikler, ilişkiler gerçekten şekil değiştirdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar