Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Millet delirdi.

Dünya delirdi. Amerika'da okul katliamı, memlekette cinnet geçiren insanlar yetmiyormuş gibi bir de yaşayan insanları öldürme modası başladı. Pakize Suda hasta malumunuz.

Fakat birileri "Öldü" diye haber yayıyor. Yeğeni Dilara Elagöz, "Teyzem yaşıyor. Bundan nemalanan birileri var ve teyzemde sevilen biri olduğu için sosyal medyada bu tür şeyler çıkınca hemen paylaşılıyor. Teyzemin alzheimer hastalığı ileri derecede. Muğla’da özel bir alzheimer merkezinde portakal bahçeleri içinde 3 bakıcısı var sıkıntısı yok. Tabi ki çocuk gibi bakılıyor. Gayet mutlu, gayet iyi sürekli annem Ayşe Suda ile gidiyoruz devamlı yanına" diye açıklama yapıyor.

Nemalanma kısmı da, birileri twit atıyor. O twiti başkaları paylaşıyor.

Bu yalanı çıkartan kişi de takipçi sayısı çoğaltıyor.

Ya da like alıyor.

Bazılarının derdi sadece kaç like aldığı ya da kaç kişinin kendisini takip ettiğinden ibaret. Başka bir şey değil konuları. Sosyal medya dışında da başka bir dünyaları yok.

Kardeşler, arkadaşlar, kadınlar, adamlar; gerçekten ne oluyor size bir durun. Hayat sadece Instagram hesaplarından ibaret değil. Sizi kaç kişinin takip ettiği neden bu kadar önemli.

Ya da kaç like aldığınızın önemi neden bu kadar büyük. Sizi neden bu kadar mutlu ediyor bu durum? Gerçekten hastalık bu.

Ve bu ciddi hastalık da günden güne büyüyor. Çoğalıyor.

Çoğunluk sosyal medya hastalığına tutuştu.

Bu sebeple acilen bunun tedavisinin de bulunması gerekiyor. Yoksa gidişat hiç iyi gözükmüyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar