Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Çok uzun zamandır konuşulan, merak edilen, ne giydi, ne giyecek, sahneye nasıl çıkacak diye diye merak ettiğimiz Gülşen önceki gün bir basın ordusunun ve dostlarının karşısına çıktı ilk kez sahne dışında.

Genellikle konserlerinde röportaj vermiyor, organizasyonlara katılmıyor. Kendisini sadece sahnede gösteriyor ve ne gerekiyorsa da sahnede yanıt veriyor. Gerek kıyafetleri ile gerekse bir şarkı ile.

Ve önceki gün İstanbul'un muhteşem havasında öğlen güneşinde Ritz Carlton'un roof'unda kıyafet koleksiyonunu tanıttı.

Meşhur "Ateşten gömlek" en ön sıralarda yerini aldı.

Öncelikle ilk kez böyle bir anlaşma yapıyor Gülşen. Çünkü geçen Temmuz ayından bu yana biz Gülşen'i sadece kıyafetlerini konuşuyoruz. E haliyle bir koleksiyon çıkartması elzemdi ki, geç bile kaldı. Ve işte tam da bu nokta da, genç kuşak Mert Ayaydın ve Hilal Tunç böyle bir proje ile 12'den vurmuşlar. Eğer amaç söz ettirmekse budur. Doğru seçim.

Koleksiyon da gözlemlediğim kadarıyla tamamen Z kuşağına doğrudan hitap ediliyor ki, sokakta gördüğüm şu meşhur kuşak tam da Gülşen tadında giyiniyor. Giyinmek istiyor. Özgür ve "Bana karışma" modunda. Ki aylardır yazıyoruz, çiziyoruz, konuşuyor. Ve evet lütfen kadınların kıyafetlerine karışmayın.

Gülşen'in heyecanı büyüktü. Keza bu konularda basın ile pek konuşmayan Gülşen önceki gün de kuralı bozmadı ve "Ben cevabı sahnede veriyorum" dedi. Ki bazı kıyafetleri sadece sahnede giydiği gibi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde sokakta çekilen bir fotoğrafı var. Gayet normal. Velhasıl yazsak, çizsek bazılarına boş olan bir mevzu ama şu var ki, sahne özel bir yer. Orada kim ne isterse öyle giyinir. Nokta.

Bu arada Gülşen, son zamanlarda kıyafetleri ile gündem olan Melis Sezen'e kendi tasarımlarından gönderip, "Canım Melis göğsünü gere gere giymen dileğiyle Gülşen" diye ne not düşmüş.

Kadın dayanışmasına bayılıyorum. Verilen mesaj açık ve nettir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar