Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Uzun zaman sonra Cuma günü Gülşen'i izledim. Nasıl özlemişim. Gülşen ilk iki şarkı sonrası, "Azur beni temizlikçi zannediyor" diye girdi konuya.

Meğer Gülşen'in oğlu Azur annesinin Gülşen olduğunun farkında değilmiş. Ne iş yaptığını, hatta ünlü ve şöhretli bir anne olduğunu da bilmiyormuş. Gülşen, "Pandemi döneminde evde o kadar temizlik yaptım ki, Azur beni evde sürekli temizlik yapan, yerleri silen bir anne olarak biliyor. Son aylarda sürekli konserlerim var. Azur da 'Sürekli nereye gidiyorsun' diye kızıyor. Ben de "Yatcaz kalkıcaz ordayım diyorum. Sonra bu şarkımın klibini izlettim. Sözlerini öğrettim. Bana, 'Anne nereye gidiyorsun yerleri sil' dediği zaman ben de 'Yatcaz kalkıcaz hooop ordayım' diye şarkı söylüyorum. Bu hafta Azur ne iş yaptığımı öğrenmiş oldu. Benim için önemliydi. Sizinle paylaşmak istedim. Temizlik işi varsa geleyim, hatta masaları sileyim" tadında hem içini döktü hem de espri yaptı masalarda oturan misafirlerine.

Ünlü anne ve babanın çocuklarının kaderi bu.

Anne ve babalarının işlerini öğrendiklerinde "Ya benim annem bu işi mi yapıyormuş" tadında küçük bir şaşkınlık yaşıyor. Ya da hiçbir şey olmamış gibi, "O benim annem, ne ünlüsü" diyerek kaldığı yerden devam ediyor.

Bakalım bu saatten sonra hayatı nasıl yol alacak Azur'un. Ünlü ve şöhretli bir anne, babanın çocuğu olarak şekil mi değiştirecek.

Yoksa "Amannnn ne ünlüsü" mü diyecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar