Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Serenay Sarıkaya'yı son yıllarda sadece aşk hayatı ile duyuyoruz. Yok onunla birlikte. Yok bununla birlikte. Yok bilmem ne!!!

Oysa ki, artık Seranay'ın aşkından ziyade daha fazla işini konuşmamız gerek. Yeni bir dizi, yeni bir reklam gelmesi gerek. Tam "Hadi Serenay sahalara dön artık" diye söylenirken yeni bir projenin on gün içinde gün yüzüne çıkacağını duydum. Bir bankanın reklam filmi için anlaşma yapan Serenay Sarıkaya şarkı da söyleyecek ve dans edecekmiş.

Reklam müziklerini hazırlayan ödüllü müzisyen Emre Irmak hazırladığı şarkıyı seslendirmiş Serenay Sarıkaya. Reklam mini bir müzikal tadında olacak ve on gün sonra da tüm kanallarda yayına girecekmiş.

Geçtiğimiz hafta da reklam filminin şarkısını stüdyo da seslendiren Serenay Sarıkaya duyduğuma göre, şarkıyı çok iyi seslendirmiş. Ve izleyiciye de, "Hadi albüm çıkart. Şarkı söyle Serenay" dedirtecekmiş. O derece başarılı olduğu konuşuluyor. Ki Serenay'ın şarkıyı okurken kendinden geçmesini ve çok iyi sesi ve yorumu olduğunu aşikar. Bir albüm yapsa. Bir yerde sahneye çıksa yer bulunmaz. O derece başarılı. Ama oyunculuğunun önüne geçer. Bu da bir gerçek.

Serenay da bunun farkında olacak ki, şu an bu durumu ikinci plana atıyor.

Neyse bizler de dinleyici olarak reklam filminde, programlara konuk olduğunda, ya da dizilerde söylediği şarkılarla yetinelim derim.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar