Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Ayla Çelik, sahnesini iki sene önce ilk izlediğimde, "Şarkıları nefis okuyor. Bir kere bağırmadan seslendiriyor. En sevdiğimden. Ve sahne demek repertuar demek. Ayla bu işi de harika çözmüş. Repertuarı müthiş. İzlemeye doyamadım" diye yazmıştım. Ondan sonra da en büyük fanı oldum.

Hakan Altun'u söylemeye gerek yok. Bizleri yıllardır hala telefonun başında bekletiyor. Bıkmadan, usanmadan yorgun yıllarım diye diye bir hal oluyoruz. Hakan'ı dinlemeye doyamıyoruz. E sahnesini de söylemeye gerek yok. Şarkıları, yorumu yeter.

İşte şimdi bu ikili yan yana gelip bir de "Seviyoruz Hala" diye bir düet yapınca tadından yenmez oldu.

Önceki gece Paraf Kuruçeşme Arena Konseri'nde Hüsnü Şenlendirici, Sibel Can, Hakan Altun'un sahnesinde bir de Ayla Çelik olduğunu duyunca canlı canlı dinlemek için gittim.

Nasıl güzeller. Nasıl naifler. Nasıl tatlılar.

Bir kez daha naifliğin, samimiyetin, iyi niyetin ne kadar da güzel işe yaradığını fark ettim.

Konser aralarında kuliste hem Sibel Can'ın, hem Hakan ve Hüsnü'nün hem de Ayla'nın samimiyeti, insanlara davranışlarını, saygılarını görünce, "Hiç kimse boşu boşuna bir yere gelmiyor" dedim bir kez daha.

İstanbul gecesinde hoş bir seda olarak yüreğime kazıdım.

Ayla Çelik ve Hakan Altun'un daha sık birlikte şarkı söylemesi, daha sık şarkılarda buluşması gerekiyor. Çünkü harika bir uyum olmuş. Bir şarkı ile yetmez bu ikiliye.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar