Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

İçişleri Bakanlığı, PCR testi zorunluluğuyla ilgili genelge yayımladı. Genelgede, aşı olmayanlara konser, tiyatro gibi etkinlikler ve uçak, otobüs, tren yolculuklarında 6 Eylül'den itibaren PCR testi zorunluluğu getirildiği belirtildi.

Ki bence harika bir karar.

Sadece bizim ülkemiz için değil, birçok ülke bu kararı almaya başladı.

Fakat bizim ülkemizde bu kurala itiraz edenler var. En başta da Yıldız Tilbe. Yıldız; "İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, 'Bir şey olursa sorumlu değiliz' dedi bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak, ne oluyoruz?" diyerek aşı olmayacağını dile getirdi.

O zaman Yıldız sen evinde otur. Evinden şarkılarını söyle. Hatta cama çık bağıra çağıra söyle. Ya da sosyal medyadan canlı yayın aç söyle.

Çünkü bu durumda konser veremeyeceksin.

Çünkü bu durumda başkalarını tehlikeye atmaya devam ediyorsun.

Çünkü bu yüzden aşı olan insanlar PCR testi yaptıran insanlar seni dinlemeye gelecek. Ama sahnede sen olmayacaksın bu durumda.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar