Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

-Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı’nın sahibi olduğu Boop erken saatlerde dolmaya başlıyor. Önceki gün hayırlı sezonlar demeye gittim. O kadar sıcak ve samimi ki, uzun saatler oradan çıkmak istemiyorsunuz. Fakat saat kısıtlaması var malum. Saatler 00:00'ı gösterdiğinde ışıklar açılıyor, müzik kapanıyor. Benim gittiğim akşam Gupse Özay, Barış Arduç, Sarp Apak, Engin Öztürk ordaydı.

-İşletmeciliğini Mehmet Davran’ın yaptığı Meftun Alaçatı 3 Temmuz’da kapılarını açıyor. Mert Davran altı gün sahneye çıkacak. Ayda bir de sürpriz bir isim Meftun Alaçatı sahnesinde olacak. Meftun Alaçatı, geçen sene Kafi’nin konuşlandığı yerde olacak. Yani Hacımemişte.

-Geçen sene kapılarını açan Hacımemiş Hammam önceki gün güzel bir açılış yaptı. Büyük ve geniş bahçesinde mesafeli masaları ile hizmete başladı. Mekanların 00:00’da kapandığı için saati biraz daha erkene çekti.

-Alaçatı’nın Esnaf’ı bu yıl kontrollü bir şekilde eğlenceye devam dedi. Masaların arasına ciddi mesafe koydu. Ve müşterilerin sağlığı ve güvenliği için giriş kapısının yerini değiştirdi. Esnaf’a bilinen ön kapısından değil, arka kapısından giriliyor.

-Rise Alaçatı Beach pazartesi günü hizmet vermeye devam ediyor. Daha az müşteri kapasitesi ile mekanı açacak. Beach partilerine ve konserlerine de yakın zamanda başlayacak.

-Momo Beach akşam üzeri partilerine başladı bile.

-Klein bu yıl kapılarını açmıyor. Ama İstanbul’da bu yaz Klein Garten hizmet verecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar