"Rol nedeniyle değil, küfür ettiği için dövdük"
Tek Türkiye adlı dizide Şivan adlı PKK militanını canlandıran oyuncuyu dövenler yakalandı - AHT
Şefik DİNÇ / AHT
Tek Türkiye adlı dizide Şivan adlı PKK militanını canlandıran oyuncu Süleyman Karadağ'ı oynadığı rol nedeniyle dövdükleri iddia edilen Uğur P., Erdal A. ve Kemal G. yakalandı.
Polisteki ifadelerinde Karadağ'ı oynadığı karakter yüzünden dövmediklerini söyleyen 3 arkadaş, "Oyuncu olduğunu bile bilmiyorduk. Maç izlerken küfürlü konuşup bağırmaya başladı. Uyarınca kavga ettik ve aşırı derecede alkollü olduğu için merdivenlerden düştü" şeklinde konuştu.
"Tek Türkiye" adlı dizide Şivan adlı PKK militanı canlandıran Süleyman Karadağ (41) geçen hafta oynanan Beşiktaş-İstanbul BB kupa maçını izlemek için gittiği Beyoğlu Büyükparmakkapı Sokak'taki restorantta üç kişiyle kavga etmiş ve polise başvurarak şikayetçi olmuştu.
Maç seyrettiği sırada bir pozisyon hakkında yüksek sesle yorum yaptığı için saldırıya uğrayan Karadağ, "Bu yüzden tartışma başladı. Ancak bu bahane. Dizideki canlandırdığım karakter yüzünden saldırıya uğradım. Beni öldüreceklerini söyleyip dövdüler. Bana saldırıp yaralayanların bulunmasını istiyorum. Şikayetçiyim" demişti.
Merdivenlerden düştü
Şikayetin ardından harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Karadağ'ı dövdüklerini belirlediği Uğur P., Erdal A. ve Kemal G.'yi yakaladı.
Beyoğlu'ndaki bir lokantada garsonluk yapan 3 arkadaş, Karadağ'ın iddiasını yalanladı. Polisteki ifadelerinde Karadağ'ı oynadığı karakter yüzünden dövmediklerini söyleyen 3 arkadaş, "Oyuncu olduğunu bile bilmiyorduk. Maç izlerken küfürlü konuşup bağırmaya başladı. Önce işletmeci uyardı ve dışarı çıkmasını istedi. Fakat daha sonra bize doğru dönüp bize de bağırıp küfür etmeye başladı. Aramızda kavga çıktı. Kavga sırasında aşırı derecede alkollü olduğu için merdivenlerden düştü" şeklinde konuştu.