Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Unutulmayan "bahaneler"

        BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Adnan Şahin’in sevgilisiyle beraberliklerini gösteren fotoğraflarla ilgili Çaydan geçiriyordum demesi, akla bu tip olaylarda literatüre geçmiş sözleri getirdi. Günlerce herkesin diline dolanan, mizah konusu olan o sözlere, bundan böyle Çaydan geçiriyordum da eklenecek.

        Çiçek suladım: Eski milletvekili Kamer Genç, oğlunun evinden bir kadınla çıkarken görüntülenince, Oğlum yurtdışında evdeki çiçekleri suladım demişti.

        Tostumu yedim, bekliyorum: Manken Çağla Şikel’in, Antalya’da otel odasına çağırdığı meslektaşı Şenol İpek’e yolladığı SMS.

        Motive ediyordum: Oyuncu Buket Saygı’nın Kadir İnanır’ın kendisini cep telefonu mesajlarıyla taciz ettiğini iddia etmesinin ardından, İnanır’ın mesajlara getirdiği açıklama.

        Yeni Ferrari: Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar ile evliyken bir yandan Feraye Tanyolaç ile birlikteydi ve bar çıkışı bir gazetecinin Ferrari’niz yeni mi? sorusunu Feraye anlayıp, ilişkiyi açıklamıştı.

        Elektriğim bitti: Bulgar hizmetçisiyle ilişkisi olduğu ortaya çıkan armatör Eşref Cerrahoğlu, aldatma sorularına, Elektriğim bitti artık evli bir adam olmak istemiyorum diye cevap verdi.

        HÜRRİYET

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa