Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Kova burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek, paylaşmak, iş görüşmelerinde kendimizi rahat ifade etmek ve iyi intiba bırakmak için harika günler. Bireyselliğimiz ve özgürlük arzumuz artabilir. Toplumsal konularla daha fazla ilgili olabiliriz.

        KOÇ

        Bugün, hayatınıza dair desteklendiğinizi bilmek güzel olacak. İşbirliğine yatkın davranışlarınız olmasına rağmen gün içinde sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

        BOĞA

        Kariyer ortamlarınızda şartlarınızı kolay oluşturacaksınız ama aklınız ailevi konulara takılı olacak. Aile hayatınızda konuştuklarınızla yaptıklarınız birbirine uymayabilir. Bu konuda dikkatli olun.

        İKİZLER

        Seyahate çıkma ve değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek olacak. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi destekliyor. Yalnız önce sizin kendinize ve fikirlerinize inanmanız gerekiyor.

        YENGEÇ

        Ailenizin harcamalarına yardım etmek size kendinizi iyi hissettirebilir. Kafanızdaki hesabı tutturmak kolay olmayacak. Para işlerinizde abartılardan ve tahminlerden kaçınmalısınız.

        ASLAN

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmasını bileceksiniz. Özel hayatınıza ve partnerinizin fikirlerine bu aralar önem vermelisiniz.

        BAŞAK

        Para kazanmaya odaklı olduğunuz bu dönem, işlerinizin karşılığını almak sizin için önemli olacak. İş alanlarınızdaki bazı fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Onarıcı ve yenileyici olmaya çalışın.

        TERAZİ

        Aşk hayatınızda veya eğlenceli ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Partnerinizden alacağınız destekle kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarda keyfiniz aşağıya çekilebilir.

        AKREP

        Bugün, evinizde dinlenmek ve kendinizi sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Davranışlarınızda zorlandığınız alanları gözden geçirmeli, etrafınızdaki insanları çok kafaya takmamalısınız.

        YAY

        Yakın çevrenizle, arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınız bazı konuşmalarla canınızı sıkabilirler. Aldırış etmeyin ve kendinizi üzmeyin

        OĞLAK

        İş hayatınızdaki oluşumları paraya dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Ortaklaşa atılacak adımlar işinize yarayacak.

        KOVA

        Kendi isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bakış açılarınız bir değil. Bu nedenle ilişkinizde bazı hassaslıklar oluşabilir.

        BALIK

        Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemezken, geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuşmalar canınızı sıkmasın. Her şeyi kafanıza takmayın.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa