Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bugün ve yarın Ay, Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar dikkatli olmalı. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu 2 gün aciliyeti yoksa operasyonlardan uzak duralım. Buluşmalar ve sanatsal faaliyetler için uygun günlerdeyiz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün aşk hayatınızı veya çocuğunuz için yapabileceklerinizi değerlendireceksiniz. Gününüz hareketli olacak. Kendi gücünüzün farkındasınız ve insanlar sizi birçok konuda onaylıyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yuvanızda yapılması gereken işlerinizi toparlamak ve sıkıntı yaratan konuları geride bırakmak için uygun bir gün olacak. Güçlü insanların arkanızda durduğunu görebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ortak parasal konulardaki oluşumlar hem toplum hayatınızda hem de aile yaşantınızda size kendinizi güçlü hissettirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Parasal konularda daha önceden devrede olan ilişkilerinizle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Sevdiğiniz insandan istediğiniz destekleri görecek ve gelecek planları yapacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlişkilerinizin üzerine düşebilirsiniz. İş hayatınızda daha önceden tanıdığınız kişilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Güçlü destekler ortak parasal konularda devrede olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geri plandan yürüteceğiniz işlerde parasal işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Sıkıntılarınızı giderebilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğinizle beraber atılacak adımlar sizi mutlu edebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber ilerleyebilirsiniz. Sıkıntılarınızı paylaşmak için de harekete geçebilirsiniz. Aile hayatınızda tamamlanması gerekenleri hallediyorsunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Daha önceden tanıdığınız insanlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Hayata esnek bakacağınız bir gün olacak. Aşk hayatınızda güçlü iletişiminiz sizi her tür zorlanmadan koruyabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eğitim, seyahat veya dış ortamlara bağlı işlerinizde keyifle davranacaksınız. Bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Aile hayatınızda parasal konularda güçlü etkiler altındasınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aile hayatınızda ortak parasal konular hayatınızda önem kazanabilir. Etkili kişiliğinizle iletişimsel işlerinizi kolaylıkla halledecek, işlerinizde istediğiniz desteği yakalayacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özel hayatınızda sevdiğinizle olan iletişiminizde geçmiş olaylar konuşulabilir. Güçlü etkilerle yolunuza devam ediyorsunuz. Parasal konularda destekleriniz yüksek olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, iş hayatınızda etkili davranacaksınız. Halledilmesi gereken bir para konusu varsa rahat olacaksınız. Sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar hayatınıza dair size yol gösterebilir.

HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ