Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Ece ULUSUM / HT PAZAR

Namı diğer "Köpeklere fısıldayan adam" Cesar Millan'ın yeni programı "Acil Yardım"ın ikinci sezonu başladı. Programında ülke ülke gezen Millan, yanına yaklaşmaya cesaret edemeyeceğiniz köpeklerle ilgilenmekle kalmıyor, onları birer süt kuzusuna çevirip sahiplerine teslim ediyor. Hazır yeni sezon başlamışken, ABD'de yaşayan Millan ile telefonda konuştuk.

Yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor?

Bu sezonda köpek parklarından evlere, at çiftliklerinden veteriner hekimliklerine kadar pek çok yeri ziyaret ediyorum. Bütün mahalleyi rahatsız eden veya aileyi ayrı düşüren hikâyelerle uğraşıyorum. Tavuk, at, lama gibi hayvanların bile sorunlarıyla ilgileniyorum.

Köpeklerin mutluluğu için neler yapabiliriz?

Köpekler içgüdüseldir, insanlarsa entelektüel, duygusal ve ruhanidir. Enerji her şeydir, hayvanlar enerjiyle iletişim kurar. Köpekler önce hayvandır, sonra tür, ırk ve isimdir. Bir köpeğin duyuları onun gerçekliğini oluşturur; sırayla burun, gözler, kulaklar. Köpekler sosyal hayvanlardır. Bunları unutmadan iletişim kurabilirseniz köpeğiniz dengeli ve mutlu olur.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ