Yalova'da TIR'da bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi
YALOVA'nın Çiftlikköy ilçesinde, Ro-Ro Gümrük Limanı'ndan bir TIR'da yapılan aramada bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi.
YALOVA'nın Çiftlikköy ilçesinde, Ro-Ro Gümrük Limanı’ndan bir TIR’da yapılan aramada bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi. TIR şoförü Z.B., gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde bulunan Ro-Ro Gümrük Limanı’ndan kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Z.B.’nin kullandığı TIR, liman girişinde durdurularak arama yapıldı. TIR’ın dorsesinin alt kısmına gizlenmiş halde bin 350 paket, farklı markalarda kaçak sigara ele geçirilirken, Z.B. gözaltına alındı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Yalova
Nöbetçi Eczaneler