Yalova'nın ilk golf sahası açılıyor
Yalova'nın ilk golf sahası açılıyor
(Fotoğraflı)
Erdinç Bulun
YALOVA (İHA) - Yalova'nın ilk golf sahası Osmanlı Parkı içerisinde oluşturulan 1.5 dönümlük alanda açılacak. Golf sahasında golf tutkunlarına oyun imkanı tanınırken, golf öğrenmek isteyenlere de ders verilecek.
Yalova özel bir mekana daha kavuşmak için geri sayıma devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı içerisindeki 1.5 dönümlük alanda Yalova Golf Kulübü tarafından bir golf sahası oluşturulmaya başlandı. Bir çok etabın yer aldığı saha hakkında bilgi veren Yalova Golf Kulübü Başkanı Mehmet Arif Çavuşoğlu, "Yalova'da golf oynayan, bu sporu seven çok sayıda insan var. Golf oynamak için başka illere gidiyorlar. İlimiz imkanları dahilinde nizami bir golf alanı oluşturamayacağımız için 1.5 dönüm alan üzerine golf sahası yaptık. Bu alanda golf sahası, pato alanı, çocuk oyun alanı ve ayak bilardosu alanı yer alıyor. İnsanlarımıza golf oynama imkanı sunarken diğer yandan da golfü sevdirmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz" dedi.
(EB-MŞ-Y)
02.08.2016 16:34:22 TSI
NNNN
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Yalova
Nöbetçi Eczaneler