Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Ünlü dergi kapağında Putin ile Trump'ın yüzünü birleştirdi

        Amerika Birleşik Devletleri'nde yayımlanan haftalık haber dergisi Time, bu hafta çarpıcı bir kapakla çıkıyor. Yeni sayısını Helsinki'deki zirveye ayıran dergi, kapağında Trump ile Putin'in yüzlerini birleştirdi.

        Dünyaca ünlü Amerikan Time Dergisi yeni sayısının kapağında, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yüzünü birleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde yayımlanan haftalık haber dergisi Time, yeni sayısını 30 Temmuz'da piyasaya çıkaracak. Yeni sayının gündemi tüm dünyanın yakından takip ettiği, Putin ile Trump'ın Helsinki Zirvesi... Yayınlanacak sayının başlığıysa Zirve Krizi...

        Derginin kapağında iki liderin yüzlerinin karması yer alıyor. Time'ın Twitter hesabından da, kapağı anlatan bir animasyon paylaşıldı. Animasyonda Trump'ın yüzü Putin'e, ardından Putin'in yüzü Trump'a dönüşüyor. Mesajın altındaysa, "Trump, Putin ile bir zirve istiyordu. Beklediğinden fazlasını aldı" notu yer alıyor.

        Trump ile Putin, 16 Temmuz'da Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de bir araya gelmişti. Zirvenin ardından ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Amerikan Başkanı, basın toplantısında tepki çeken açıklamalarını düzeltmek zorunda kalmış, Rusya'nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiğini kabul ettiğini açıklamıştı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu