Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Teke Tek - 20 Mayıs (24 Haziran Seçimleri)

        Fatih Altaylı'nın sorulamayanları sorduğu ekran klasiği Teke Tek gerçeği aramaya, gündemi belirlemeye ve tartışmaya devam ediyor.

        Teke Tek siyaset kulislerinin nabzını tutan isimlerle Türkiye’nin iç ve dış gündemini, seçim yarışındaki son gelişmeleri masaya yatırıyor. 

        İsrail’in Gazze katliamı sonrası İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi’nden çıkan “Barış gücü” ve “Filistin halkına uluslararası koruma” önerileri hayata geçebilir mi? 

        Partiler milletvekili adaylarını belirliyor, mitingler sürüyor, seçim beyannameleri merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı adaylarının kampanyaları ve vaatleri seçmende nasıl karşılık buluyor? 24 Haziran sonrası yeni sistem ne getirecek, neler değişecek? Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerektirdiği düzenlemeler ne zaman tamamlanabilecek?

        Fatih Altaylı soruyor, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Alkan, Siyasal İletişim Uzmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver, Gazeteciler Nevzat Çiçek ve Gürkan Hacır yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu