Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Son dakika... Leyla'nın amcası Habertürk'e konuştu

        Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir, Habertürk muhabiri Hakan Tunç'un sorularını yanıtladı. Acılı amca, "Ömür boyu gözümden gitmeyecek Leyla'nın o yüz şekli. Sadece dudaklarından, dişlerinden ve burnunu tanıdım. Yüzü morarmıştı. Cani güneşin altında elbisesiz bırakmış" dedi.

        Amca Aydemir, "Cani, Leyla'nın elbisesini çıkartıp bir kenara atmış. Elbisesi yoktu üzerinde. Güneş vurmuş, sırtı yanmış. Elimi vurdum mu böyle soyuldu" diye konuştu.

        "O bulduğunuz yere bakılmıştı değil mi daha önce?" sorusu üzerine ise amca Aydemir, şunları söyledi:

        "Bakılmıştı efendim, bakılmıştı. Sonradan getirmiş atmış yani. 1-2 gün içinde, öyle bir duyum var yani. Otopsi çıkacak, ondan sonra belli olacak. Bilmiyoruz ne olduğunu. Taciz yok diyorlar, zaten caniliğini yapmış. Küçücük çocuktan ne istedin? Tut elinden götür belediyeye, tut elinden götür jandarmaya, de ki ben bu çocuğu yerde buldum. Yapabilirdi. Biz binlerce defa seslendik. Ama açlıktan ölmüş diyorlar, öyle bir durum var. Yememiş yani. Babasını çok sevdiği için, babası için ölüyordu yani."

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu