Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV 2 kayıp çocuk haberi daha! Küçük Ufuk'tan da Yusuf'tan da haber yok

        Türkiye'nin kayıp çocuklarına 2 yeni çocuk daha eklendi. 6 yaşındaki Ufuk Tatar, Hatay, Hassa'nın Amanos Dağı eteklerinde; 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz da Diyarbakır Silvan'da kayboldu.

        UFUK KONUŞAMIYOR

        Hatay'da ailesiyle birlikte Hassa İlçesi Arpalıuşağı Mahallesi'ndeki yakınlarına ziyarete giden 6 yaşındaki konuşma engelli Ufuk Tatar geçen pazar günü kayboldu. Babası ve ikiziyle birlikte kaynaktan su almaya gittiği esnada kaybolan Ufuk, AFAD ekiplerinin gece boyu yaptığı çalışmalarda bulunamadı. Drone ile bölge havadan da tarandı. Baba Muhammet Tatar, oğlunun çok az duyduğunu ve konuşma engeli olduğunu söyledi.

        YUSUF’TAN DA İZ YOK

        #habericireklam#300x250#4060812#right#

        Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde pazar günü kaybolan 15 yaşındaki çoban Yusuf Yılmaz’dan da 2 gündür haber yok. İstanbul'dan çobanlık yapmak için 5 ay önce ailesiyle Silvan'ın Malabadi Köyü'ne yerleşen ve pazar sabahı saat 05.00'te arazideki hayvanları getirmeye giden Yusuf, jandarma, AFAD, UMKE ekipleri ve güvenlik korucularınca aranıyor. Kanala düşme ihtimaline karşı itfaiyeye bağlı dalgıçlarla arama başlatıldı.

        LEYLA VE EYLÜL'DEN ACI HABER

        Ağrı'da 15 Haziran'da, Ramazan Bayramı'nın ilk günü gittiği, dedesinin yaşadığı Bezirhane Köyü'nde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in, 18 gündür aranıyordu. Küçük Leyla'nın cansız bedeni dün, bir köylü tarafından dere yatağında, kaybolduğu yerin 3 km uzağında bulundu.

        Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Uzunbeyli Köyü'nde 22 Haziran'da oyun oynamak için evden çıkan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'dan bir daha haber alınamadı. 8 gün süren arama çalışmalarının ardından Eylül'ün cansız bedeni, köyde çobanlık yapan bir kişinin ihbarı üzerine, tarlada bir direğin dibine gömülü halde bulundu. Gözaltındaki zanlı Uğur Koçyiğit, çelişkili beyanlar nedeniyle "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

        MEHMET KAYAHAN-KENAN TAŞKIN-BEYCAN ÜÇKARDEŞ/GAZETE HABERTÜRK

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu