Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Usta tiyatro sanatçısı Can Gürzap'a motosiklet çarptı!

        Alınan bilgiye göre, tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyucusu Can Gürzap'a dün gece, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Suriye uyruklu F.H.'nin (21) kullandığı plakasız motosiklet çarptı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kaza, Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada motosiklet, aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen Gürzap'a çarptı.

        Yaralanan Gürzap, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gürzap, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

        Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü de aynı hastanede tedavi altına alındı.

        Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Can Gürzap'ın sağlık durumuna ilişkin, "İlk aşamada kafa ve göğüs travması değerlendirmesi var. Yapılan tetkikler sonucu durumu netleşecek." dedi. Öğütlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, doktorların ilk tanılarına göre Gürzap'ın kafa ve göğüs travması geçirdiğini, ancak ilgili servislerde yapılacak tetkiklerin tamamlanmasının ardından durumunun netleşeceğini bildirdi. Bu aşamada yaralının sağlık durumuna ilişkin net bilgi vermenin doğru olmayacağını dile getiren Öğütlü, süreci yakından takip ettiklerini söyledi.

         

        Öte yandan Sapanca Kaymakamı Ali Ada, İlçe Devlet Hastanesi'ne, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek Gürzap'ın durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. (AA)

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu