Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV İşte Adnan Oktar'ın gizli kaçış planı! Habertürk ortaya çıkardı

        Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma derinleştirildikçe, inanılmaz detaylar da ortaya çıktı. Oktar'ın saray gibi malikanesinden 3 ayrı kaçış planı gün yüzüne çıktı. Kandilli'deki villaya giren polis, yaptığı aramalarda ormanlık alandan aşağıya kadar inen bir gizli yol buldu. Bu yol, villanın arka tarafından ağaçlık alana giriyordu ve ağaçların arasından yaklaşık 300 metreye kadar aşağıya merdivenler vardı. Merdivenlerden inen polis, yol bitiminde kapalı bir kapıyla karşılaştı. Polis, kapının sağ kısmında dikkat çeken bir ayrıntı gördü. Burada bile duvara asılı bir kamera sistemi vardı. 

        Yapılan çalışmaların ardından bu gizli yolun detayları da çıkmış oldu. İddialara göre, Adnan Oktar, polis baskınlarına karşı Üsküdar’daki villasında bir araç ile Kandilli’deki villasında bir araba ve sahilde bir tekneyi 24 saat bekletiyordu ve yine iddialara göre Oktar, polisin villaya doğru gelişini, kameralardan öğrendi. Hemen yanına yardımcısı Didem Ürer’i alarak, kimsenin bilmediği o gizli yoldan aşağı indi. Kapıya geldiğinde, kapının güvenlik kamerasından dışarıyı yokladı. Polisi görmeyince bu kapıdan çıkarak, 24 saat beklettiği şoförlü arabasına bindi. Oktar kimsenin bilmediğini düşündüğü aracıyla Sarıyer'e giderken yakalandı. 

        Oktar'ın acil durumlar için, para dolu iki çantayı da her zaman hazır tuttuğu iddia edildi. Sarıyer'de yakalandığında 40 bin dolar ve bir çanta dolusu döviz para ele geçirilmişti.

        ÖZEL HABER: MUSTAFA ŞEKEROĞLU

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu