Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Fenerbahçe yönetimi açıkladı... Sarı-Lacivertli kulüp kimlere dava açtı?

        Göreve gelmeden önce şeffaf bir yönetim sözü veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin davalı olduğu kişi ve kurumların yanısıra, Sarı-Lacivertli kulübe dava açan kişi ve kurumları açıkladı. Liste oldukça kabarık...

        4 FUTBOLCU VE 2 KULÜP SARI LACİVERTLİ KULÜPLE DAVALI

        Liverpool, Markoviç transferi ile ilgili Fenerbahçe'den 677 bin 808 Euro ve ayrıca hazırlık maçı yapılmaması sebebiyle 1 milyon Euro talep ederken, bu iki konu FIFA'da görüşülüyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serdar Kesimal'in 250 bin Euro'luk cezayı iptal davası, Michael Kadlec'in 75 bin Euro, Luiz Nani'nin de 420 bin Euro'luk alacağı için FIFA nezrinde açtığı davalar sürüyor.

        #habericireklam#300x250#4060816#right#

        Nijerya'nın Red Tigers kulübü de Emenike'nin 492 bin Euro'luk yetiştirme ücretinin ödenmediği için Fenerbahçe hakkında FIFA'ya dava açtı.

        GEÇMİŞ YÖNETİM VOLKAN ŞEN VE VAN DER WIEL'E DAVA AÇTI

        Fenerbahçe'nin oyunculara açtığı davalarda var. Volkan Şen'in sözleşmesinin feshedilmesiyle alakalı 687 bin Euro alacağı bulunan Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararını bekliyor. Sarı-Lacivertli kulübün 2016 yazında PSG'den transfer edilen Van der Wiel ile de 2 davası var.

        Açılan davalardan birinde Van der Wiel'in doktoru Madina Turakulova'nın sahte rapor düzenlediği diğer davanın ise oyuncunun faizi ile birlikte kazandığı 245 bin Euro'ya ilişkin CAS'a yapılan başvuru.

        Fenerbahçe kulübü ayrıca 3 Temmuz şike davası süreciyle ilgili dönemin hakim ve savcılar ile FETÖ lideri Fettullah Gülen'e dava açmış durumda.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu