Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Ele geçirilen silahlar sergilendi! İşte Adnan Oktar'ın cephaneliği...

        İstanbul merkezli 5 ayrı ilde düzenlenen operasyonlarla Adnan Oktar ve beraberindeki 191 kişi gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Evlerde yapılan aramalarda ise polis adeta bir cephanelikle karşılaşmıştı. İşte Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonda ele geçirilen silahlar...

        2 yıllık uzun teknik ve fiziki takibin ardından, MASAK raporları doğrultusunda İstanbul Mali Polisi'nin gerçekleştirdiği operasyonda Adnan Oktar başta olmak üzere 190 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul merkezli 5 ilde yürütülen operasyonun en önemli adresi Çengelköy'deki ikametgah olarak kullanılan villaydı. 

        Habertürk TV muhabiri Hakan Tunç'un aktardığı bilgelere göre, o villadan 23'ü uzun namlulu ve 72 tanesi de kısa namlulu silah ele geçirildi. Silahların yanı sıra çok sayıda tarihi eser ve değerli eşya da ele geçirilmişti. Silahların kriminal incelemeleri yapıldı. Ayrıca Adnan Oktar'ın evinde 6 zırhlı jip, 1 zırhlı minibüs ve aynı zamanda bir anti tank  mayınına dayanıklı jip bulunmuştu. Evlerinde duvarları da çelikle güçlendirildiği ortaya çıkmıştı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu