Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Son dakika! CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan beyin kanaması geçirdi

        Alınan bilgiye göre, CHP'de olağanüstü kurultay amacıyla imza toplayan gruba yakınlığı ile bilinen Edirne Milletvekili Erdin Bircan, delegelerle görüşme amacıyla Iğdır'a gitti. Kentte çalışmalarını sürdüren Bircan'ın aniden fenalaşması üzerine Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Yapılan ilk müdahalede beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Bircan, ameliyata alındı.

        Olayın ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bircan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve Grup Başkanvekili Engin Altay ile Ankara Milletvekili Murat Emir'i Iğdır'a gönderdiği öğrenildi.

        Murat Emir, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, Bircan'ın ameliyatta olduğunu ve daha geniş bilgiyi kente ulaştıklarında alacaklarını söyledi.

        CHP'de geçen günlerde 129 milletvekili, kurultay tartışmalarının sayı boyutundan çıkarılarak sonlandırılmasına ilişkin bildirge imzalamış ve kamuoyuyla paylaşmıştı. Bu bildirgeye 12 milletvekili imza vermemişti. Edirne Milletvekili Erdin Bircan da imza vermeyen 12 isim arasında bulunuyordu. (AA)

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu