Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 5 Ağustos 2022 (Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin ne konuşacak?)

        Ekonomide beklenti ne? Petroldeki düşüş sürer mi? Akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı? Yerlilerin döviz mevduatı ne kadar? Kur Korumalı Mevduat ne kadar devam edecek? Et fiyatındaki yükselişin nedeni ne? Et fiyatlarını düşürmenin yolu ne? Üretim maliyeti nasıl düşürülecek? Gıda fiyatları düşer mi, üretici ve vatandaş ne diyor? Tahıl fiyatları düştü mü? Piyasalarda son durum ne? Piyasaları etkileyen faktörler ne? Bitcoin'de son durum ne?

        Siyasette neler tartışılıyor? Sınav soruları nasıl hazırlanıyor ve muhafaza ediliyor? Erdoğan ve Putin ne konuşacak? Vatandaşın gelir-gider tablosu nasıl? Ekonomide beklenti ne? Ekonomide nasıl bir yol izlenmeli? Petrol fiyatındaki düşüş sürer mi? Enflasyon ne zaman, nasıl düşecek? Ekonomide ne yapılmalı? KKM ne kadar devam edecek? Doların seyri ne olur? Türkiye dış politikada ne yapmalı? Suriye’ye yeni operasyon olacak mı?

        Para Gündem'de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Akademisyen Prof. Dr. Mithat Bayındır, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu