Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 25 Temmuz 2022 (Ankapark'ın geleceği ne olacak?)

        Ekonomi ve gündemde neler var? LGS sonuçları açıklandı.CHP'den ''Milletin sesi'' mitingi Kılıçdaroğlu: '' Merkez bankası'nın beş senti bile yok'', Kılıçdaroğlu'ndan ''Bay Kemal'' yanıtı: CHP Lideri '' Bay Kemal olmak için ahlaklı olacaksın'', Akşener'den Ankapark ziyareti, Ankapark'ın geleceği ne olacak?, Yunanistan'a Lozan tepkisi: Erdoğan:''Yunanistan antlaşmayı bilinçli bir şekilde aşındırıyor'', Lozan Antlaşması'nın 99. yıldönümü, Akşener: ''Lozan Barış Antlaşması bağımsızlığımızın nişanesi''Bolu'da can alan zehirlenme vakaları; 58 kişinin tedavisi hastanelerde sürüyorVaka sayısı yükselişte...Tahıl koridoru için tarihi imza, Tahıl taşıyan gemiler Ukrayna'daki 3 limandan yola çıkacak 

        Ekonomide beklenti ne? Akaryakıt fiyatlarında düşüş sürecek mi? Petrol fiyatının seyri ne olur? Doğalgaz krizi çözüldü mü? Gıda fiyatları düşer mi? Tahıl krizinin çözülmesi fiyatlara nasıl yansıdı? FED ne yapacak? 27 Temmuz'da faizi 75 baz puan artırması bekleniyor, Yıl sonu enflasyon tahmini ne? MB enflasyon raporunu 28 Temmuz'da açıklayacak, Erdoğan: ''Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz'' Erdoğan: ''Önceliğimiz istihdamın artmasıdır'' Ekonomide nasıl bir yol izlenmeli? Pahalılığın önüne nasıl geçilecek?

        Kira göçü başladı; Kamu çalışanları anadolu kentlerine tayin istiyor, Kiralardaki yükselişin sebebi ne?  Barınma maliyeti zorunlu bir göçe mi neden oluyor? “En yüksek kirayı esnaf ödüyor” Palandöken: Esnafın ötv ve stopaj gibi yükleri kalkmalı,  Petshoplar nereye bağlandı Balon yolcusu arttı mı ?  Piyasalarda son durum ne?  Siyasette neler tartışılıyor? Kılıçdaroğlu aday olur mu? 

        Para Gündem’de Ebru Baki soruyor... Konukları;  Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ve ABB Basın Yayın Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin yanıt verdi.  

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu