Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV İzmir'de 'antibiyotik öldürdü' iddiası! Belediye başkanının yeğeni hayatını kaybetti

        İzmir'de Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un yeğeni Murat Aras'ın, kullandığı antibiyotik nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürülüyor. Aras toprağa verilirken, CHP'li Batur, "Bundan sonra bu ilacın etkisinin başkasının başına gelmemesi için uğraşacağız" dedi.

        İzmir'in Narlıdere ilçesi Belediye Başkanı Abdül Batur yeğeni Murat Aras'ı toprağa verdi. Aras'ın kullandığı antibiyotik nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Batur, "Yeğenim aldığı bu antibiyotik Agumentin'le ilgili problemler yaşadı. Özellikle pazartesi kullanmaya soğuk algınlığına bağlı olarak yine doktor reçetesiyle aldı ve 12 saat, 3 tane kullandı. 12 saatte bir daha sonra bu sendrom ortaya çıktı" dedi.

        Murat Aras 29 yaşındaydı. Akrabası olan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un şoförlüğünü yapıyordu. Bir süre önce soğuk algınlığı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvurmuştu. İddiaya göre doktorun kendisine yazdığı ilaç yan etki gösterdi.

        O ilaç iddiaya göre Murat Aras'ta alerjik reaksiyon gösterdi. Dudakları şişmeye başladı. Fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Ancak müdahaleler onu hayatta tutmaya yetmedi. Aras, Narlıdere Merkez Camisi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olaya ilişkin hukuki mücadele başlatacaklarını söyledi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu