Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Çocuk tacizcisine linç girişimi! Haberi duyan oraya akın etti

        Kayseri Develi'de bir kişinin 5 yaşında erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası ilçeyi ayağa kaldırdı. Gözaltına alınan zanlıyı linç etmek isteyen vatandaşlar adliye önüne akın etti.

        Kayseri'nin Develi ilçesindeki olay; Tren Mahallesi'nden polisi arayan bir kadının ihbarıyla ortaya çıktı. Kadın; 5 yaşındaki bir çocuğu apartman bodrumuna götürürken gördüğü Hüseyin D.'den şüphelenmişti. Durumu polise bildirdi. Ekipler zanlıyı çok geçmeden yakaladı.

        Haber ilçede kısa süre içinde yayıldı. Vatandaşlar olaya tepki göstermek için; zanlının götürüldüğü adliye binası önünde toplandı. Zanlıyı linç etmek isteyen kalabalıkla güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Kayseri Valisi Hüseyin Kamçı vatandaşları sakinleştirmek için adliyeye gitti. Anonsla vatandaşları sağduyuya çağırdı. Zanlının hak ettiği şekilde cezalandırılacağının sözünü veren Kamçı, "Kayseri valisi olarak vatandaş gibi olayın takipçisi olacağımın sözünü veriyorum" dedi. Küçük çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Hüseyin D. ifadesinin ardından hakim karşısına çıkarıldı. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu